Μονοήμερη εκδρομή του ΡΟΜΒΟΥ στην όμορφη Αράχωβα

 

 

      Στις 21 Φεβρουαρίου 2016, ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΡΟΜΒΟΣ πραγματοποίησε την καθιερωμένη του χειμερινή εκδρομή, με μια απόδραση για όλους τους μαθητές του στην Αράχωβα. Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησαν με μεγάλη χαρά μαθητές και εκπαιδευτικοί το όμορφο αυτό ταξίδι, με μεγάλο σύμμαχο τον καιρό, καθότι η λιακάδα και η ζέστη θύμιζε καλοκαίρι. Κάναμε μια στάση στη Θήβα για να ‘‘ξεπιαστούμε’’ και να πιούμε το καφεδάκι μας, και από εκεί συνεχίσαμε για την γραφική Αράχωβα.

      Όταν φτάσαμε με τον ήλιο πάνω από τα κεφάλια μιας ξεκινήσαμε να περπατάμε και να εξερευνούμε τα γραφικά σοκάκια της Αράχωβας, τις ομορφιές και τα τοπικά προϊόντα της. Βολτάραμε, πήγαμε στο περίφημο ρολόι, βγάλαμε φωτογραφίες με τα βουνά από πίσω μας και κάπου εκεί στο μεσημέρι ο καθαρός αέρας και περιπλανήσεις μας άνοιξαν την όρεξη. Το μεσημέρι λοιπόν, καθηγητές και μαθητές, απολαύσαμε κλασσικούς μεζέδες και παραδοσιακό φαγητό στα γραφικά πέτρινα εστιατόρια της Αράχωβας. Λίγο πριν φύγουμε γεμάτοι από εικόνες, στιγμές, ‘‘φαγητό’’ και όμορφες αναμνήσεις, ‘‘γεμίσαμε’’ και τα χέρια μας με τσάντες γεμάτες χυλοπίτες, φορμαέλα και παραδοσιακά γλυκά!  

Για περισσότερες φωτογραφίες ακολουθείστε μας στο facebook εδώ

     

      Το απόγευμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής, κουβεντιάζοντας μέσα στο πούλμαν σιγοτραγουδώντας ενώ στο παράθυρό μας σουρούπωνε, δείχνοντάς μας πως η όμορφη εκδρομή μας πλησίαζε στο τέλος της. Μπορεί από σήμερα να επιστρέψαμε και πάλι στην καθημερινή μας ρουτίνα, διάβασμα, ασκήσεις, υποχρεώσεις, αλλά κάνουμε υπομονή γιατί έχουμε και πάλι για κάτι να ανυπομονούμε, και δεν είναι άλλο από το ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ MASQUE PARTY του Ρόμβου την ΤσικνοΠέμπτη!!!