Ειδικό Πρόγραμμα Φροντιστηριακών Μαθημάτων
για τη Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

 

Αξιολογούμε τις ανάγκες των μαθητών και δημιουργούμε προγράμματα που

όχι μόνο θα τους κάνουν καλύτερους μαθητές,αλλά θα τους δημιουργήσουν υποδομή και σωστές βάσεις για το ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ

 

Φροντιστηριακά  μαθήματα  Γ’ γυμνασίου

 

      Στη Γ’ Γυμνασίου υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των 5 κύριων μαθημάτων, μέσω φροντιστηριακού τμήματος. Τα οφέλη του προγράμματος αυτού είναι πολλά, αφού οι μαθητές δεν καλύπτουν απλά τα κενά τους και αποκτούν αυτοπεποίθηση, αλλά μαθαίνουν να ανταποκρίνονται και να γράφουν καλά στα διαγωνίσματα και κατ’ επέκταση στις εξετάσεις. Βελτιώνονται έτσι συνεχώς οι επιδόσεις των μαθητών, οι οποίοι θέτουν στόχους στους οποίους θα μπορούν να ανταποκριθούν.

      Το σημαντικότερο όμως και μεγαλύτερο πλεονέκτημα του φροντιστηριακού αυτού προγράμματος είναι ότι δημιουργεί υποδομή και  γερές βάσεις , εφόδια αναγκαία για να ανταπεξέλθουν οι μαθητές στις απαιτήσεις του ΝΕΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.

Η καινοτομία του προγράμματός μας είναι ότι οι μαθητές είναι διαχωρισμένοι σε τμήματα βάση του επιπέδου τους, επιτυγχάνοντας έτσι απόλυτη ομοιογένεια, η οποία θα επιφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στην πρόοδο των μαθητών.

 

Φροντιστηριακά  μαθήματα  (Εβδομαδιαίο πρόγραμμα)

Μαθηματικά

ώρες ολόκληρες (διάλειμμα 5’)

1 ημέρα

Φυσική  / Χημεία

ώρες ολόκληρες (διάλειμμα 5’)

1 ημέρα

Αρχαία / Ν. Γλώσσα

ώρες ολόκληρες (διάλειμμα 5’)

1 ημέρα

 

  • Η πρόοδος των παιδιών παρακολουθείται από υπεύθυνο καθηγητή ο οποίος εβδομαδιαία πραγματοποιεί αξιολόγηση του μαθητή.
  • Δίνεται η δυνατότητα στους μαθητές, πέραν των ωρών του Φροντιστηριακού μαθήματος, να παρακολουθούν και μέσα στις τάξεις της μελέτης (ΡΟΜΒΟΣ μελετώ)  επιπλέον μαθήματα στα οποία ανιχνεύουν ότι έχουν κενά ή νιώθουν αδύναμοι.
  • Τη μία ημέρα την εβδομάδα θα γίνονται επιπλέον οι ασκήσεις – τεστ εμπέδωσης από την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Ρόμβος e-class διάρκειας 30’.
  • Γίνονται επιπλέον επαναληπτικά μαθήματα τα Χριστούγεννα και το Πάσχα

 Οι μαθητές μας συμμετέχουν σε 4 Κύκλους Διαγωνισμάτων: 2 Βασικούς, 1 Ενδιάμεσο Επαναληπτικό και τον Τελικό Κύκλο Προσομοίωσης

 

Τέλος,  πρωτοπορούμε, με την διεξαγωγή Ειδικού προγράμματος προετοιμασίας για Πειραματικά σχολεία με επιπλέον 2 διδακτικές ώρες την εβδομάδα σε
 Μαθηματικά και Γλώσσα

 

 

Ανιχνεύουμε τις ανάγκες των μαθητών και πραγματοποιούμε τις κατάλληλες ενέργειες για να καλύψουμε τις επιθυμίες τόσο αυτών, όσο και των γονιών τους. Κάντε τώρα την εγγραφή του παιδιού σας στα φροντιστηριακά μας τμήματα, εξασφαλίζοντας έτσι τη σίγουρη πρόοδό του!