Ο ΡΟΜΒΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 

 

      Ο  ΡΟΜΒΟΣ στα 35 χρόνια πορείας του συνεργάστηκε, κατάρτισε και διαθέτει από τους πιο εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς. Στα πλαίσια της δραστηριοποίησής  μας  στο χώρο της Δια Βίου Μάθησης θέλουμε όλη αυτή την εμπειρία και τις γνώσεις να τις διοχετεύσουμε και να καταρτίσουμε και τις νέες γενιές εκπαιδευτικών.

      Σε συνεργασία με την εταιρία EMPLOY διοργανώνουμε σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών τα οποία θα πραγματοποιούνται στους χώρους μας, σε σύγχρονα αμφιθέατρα και με τη χρήση διαδραστικών οπτικοακουστικών μέσων.

      Η χρονική διάρκεια των σεμιναρίων θα είναι 12 ώρες  και οι ημέρες υλοποίησης τους δύο (Σάββατο-Κυριακή). Η οικονομική συμμετοχή κάθε σεμιναρίου θα ανέρχεται στα 75 ευρώ και για τους ανέργους ή φοιτητές θα ανέρχεται στα 55 ευρώ. Με το τέλος του σεμιναρίου, θα δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

      Σας ενημερώνουμε ότι διοργανώνουμε Διήμερο Πρακτικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο 13 - 14 Δεκεμβρίου 2014 στο Κέντρο μας - Κύπρου 51 Αργυρούπολη, με θέμα:


«Παιδαγωγική και Διδακτική Οργάνωση της Διδασκαλίας»

 

Το Επιμορφωτικό αυτό Σεμινάριο, αναλύει σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο την Παιδαγωγική και Διδακτική πρακτικής των εκπαιδευτικών και εξασφαλίζει προϋποθέσεις που επιτρέπουν στους συμμετέχοντες:
α.να εξειδικευτούν στην οργάνωση και εφαρμογή
β.να εφαρμόζουν τις νέες τάσεις και πρακτικές.
γ. να αναβαθμίσουν τα επαγγελματικά τους προσόντα τους σε ότι αφορά το έργο Παιδαγωγικού Καθοδηγητή ή άλλων θέσεων διοικητικής ευθύνης στο χώρο της εκπαίδευσης και γενικότερα.

      Ουσιαστικά το σεμινάριο αποβλέπει στην ευαισθητοποίηση των εκπαιδευτικών στο σημαντικότερο ρόλο που διαδραματίζει ο ίδιος με τη διδασκαλία του στη τάξη με την ποιότητα της διδασκαλίας που προσφέρει. Συζητώνται οι πρακτικές διαστάσεις και οι προβληματισμοί σχετικά με τις διδακτικές τεχνικές αλλά και προσωπικές δυσκολίες της διδακτικής διαδικασίας. Η διημερίδα λαμβάνει υπόψη της τις σύγχρονες παιδαγωγικές θεωρίες μάθησης και διδακτικές προσεγγίσεις και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, σε στελέχη της δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης αλλά και σε φοιτητές.

 

 

      Προσκεκλημένη εισηγήτρια του σεμιναρίου μας θα είναι η Δρ Παμουκτσόγλου Αναστασία
      H Παμουκτσόγλου Αναστασία είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας της Εκπαίδευσης του ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2000 ως το 2009 υπηρέτησε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ως Πάρεδρος, με ειδικότητα τη «Σχολική Αποτελεσματικότητα» και την «Αξιολόγηση και Επιμόρφωση» και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, από το 1978 μέχρι το 2000. Δίδαξε σε προπτυχιακό επίπεδο στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (ΠΤΔΕ), στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής), στο «Πρόγραμμα Επαγγελματικής και Ακαδημαϊκής Αναβάθμισης των Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης», που διοργάνωσε το Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην ΑΣΠΑΙΤΕ, στα Π.Ε.Κ., σε Σεμινάρια Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ενηλίκων και σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Π.Δ.Μ. του Π.Τ.Δ.Ε. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι μέλος επιστημονικών – παιδαγωγικών ενώσεων ή ερευνητικών φορέων και έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και δημοσιεύσεις

 

 

      Για δηλώσεις συμμετοχής και οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε και με τη Γραμματεία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΡΟΜΒΟΣ
Τ.: 210 9923352 - 210 9944396 (Έρη Πρασιανάκη) | e-mail: support@romvos.edu.gr.gr | Url: www.romvos.edu.gr
Ώρες επικοινωνίας: 11:00 έως 17:00 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή

 

      Κατεβάστε και συμπληρώστε τη δήλωση του σεμιναρίου και αποστείλετε την στο email που σας δίνεται!