Εκδηλώσεις

ΠΑΡΤΥ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ 2015 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΡΟΜΒΟΣ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το Σάββατο στις 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.00 μμ. , αψηφώντας τα ‘‘παιχνίδια του καιρού’’  ξεκίνησε ο κόσμος να γεμίζει το μπαλκόνι του ΡΟΜΒΟΥ της Γλυφάδας για το "πάρτυ θεσμό" πια.


Ο ΡΟΜΒΟΣ είχε πολλούς λόγους να γιορτάσει και φέτος. Την επιτυχία των μαθητών μας στις φετινές δύσκολες Πανελλαδικές εξετάσεις , αφού όλοι εισήχθησαν στις σχολές της επιθυμίας τους! Την εμπιστοσύνη των γονιών και των μαθητών που μας επέλεξαν και φέτος για τη φοίτηση των παιδιών τους, καθώς και την συμπλήρωση 35 επιτυχημένων χρόνων πορείας στη Μέση Εκπαίδευση.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για όλους τους αποφοίτους μας, τους μαθητές μας που αγωνίζονται φέτος για μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους που ήρθαν και μας εμπιστεύτηκαν τα όνειρά τους για να τα κάνουμε από κοινού πραγματικότητα. Και φέτος μαθητές, καθηγητές και συνεργάτες του ΡΟΜΒΟΥ μαζευτήκαν όλοι  για να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν. Η χρονιά που ξεκίνησε θα είναι δύσκολη, αλλά ενωμένοι, με πολύ μεράκι, αγάπη για αυτό που κάνουμε και πίστη στις δυνάμεις τόσο τις δικές μας όσο και των μαθητών μας θα τα καταφέρουμε.

Και φέτος δεν έλειψαν οι απονομές και οι βραβεύσεις!!! Τόσο των καλύτερων μαθητών από κάθε κατεύθυνση στη Γ' Λυκείου όσο και του καλύτερου μαθητή στη Γ' Τάξη ΕΠΑ.Λ.. Ενώ για μία ακόμη φορά τιμήσαμε και θυμηθήκαμε τον αγαπημένο μας καθηγητή και συνεργάτη κύριο Σπύρο Τσακίρογλου που δεν ζει πια αναμεσά μας και το κενό του οποίου θα είναι για πάντα δυσαναπλήρωτο. Βραβεύσαμε έτσι και έναν μαθητή από κάθε τάξη με το μεγαλύτερο βαθμό στη Ν. Γλώσσα, μέσω του Διαγωνισμού που διοργανώνουμε κάθε χρόνο προς τιμήν του.

Με το τέλος των βραβεύσεων συνεχίστηκε χωρίς καμία διακοπή η διασκέδαση και ο χορός. Τα μεγάλα χαμόγελα ήταν η ζωντανή απόδειξη ότι όλοι περνούσαν τέλεια, θέτοντας τον ''πήχη'' ακόμη πιο ψηλά για το πάρτυ που θα γίνει του χρόνου. Μαθητές και καθηγητές άφησαν τα βιβλία στην άκρη και επιδόθηκαν σε χορευτικές φιγούρες και αναμνηστικές φωτογραφίες.

Θέτουμε νέους στόχους, βάζουμε νέα στοιχήματα, δουλεύουμε  και προσπαθούμε για το καλύτερο, με κοινό παρανομαστή, πάντα την επιτυχία, σε όλα τα επίπεδα. Η χρονιά που ξεκίνησε θα είναι δύσκολη, αλλά ενωμένοι, με πολύ μεράκι, αγάπη για αυτό που κάνουμε και πίστη στις δυνάμεις τόσο τις δικές μας όσο και των μαθητών μας θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί, μέλη μιας μεγάλης οικογένειας που δεν σταματά να αυξάνεται και που παραμένει ενωμένη όλα αυτά τα χρόνια.  Και πιστέψτε μας , έτσι θα συνεχίσει…

Για να δείτε όλα όσα έγιναν στο επιτυχημένο πάρτυ μας ακολουθήστε μας στο facebook!

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Εργαστήρι Μάθησης

ΦΜΕ ΡΟΜΒΟΣ

DSC01541.JPG

Ηλιούπολη

ΔΝαυαρίνου 12 (έναντι ΙΚΑ)
ΤΚ 16345, Ηλιούπολη

T2109923352 - 2109944396

F2109949851

Γλυφάδα

ΔΛ. Βουλιαγμένης 147 & Πραξιτέλους 2 (έναντι Αγίου Νικολάου)
ΤΚ 16674, Γλυφάδα

T2109680008

Αργυρούπολη

ΔΚύπρου 51
ΤΚ 16451, Αργυρούπολη

T2109941471

T2109935566


ΔΜ. Γερουλάνου 103
ΤΚ 16452, Αργυρούπολη

T2109911067

Search