Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της εκπαίδευσης με αναπτυγμένο το αίσθημα της ευθύνης, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες συνθήκες, που επικρατούν στην εποχή μας προσπαθούμε μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να προσφέρουμε σε όσους τομείς και με όποιον τρόπο μπορούμε. Ο οργανισμός μας φροντίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες των συνεργατών του και στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ – ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ – ΧΟΡΗΓΙΕΣ

 • Χορηγίες σε αθλητικές ομάδες.
 • Χορηγίες σε εκδηλώσεις των Δήμων και πολιτιστικών συλλόγων των περιοχών, όπου δραστηριοποιούμαστε.
 • Ειδικές υποτροφίες σε αθλητές αθλητικών συλλόγων, οι οποίοι πληρούν συγκεκριμένα κοινωνικό - οικονομικά κριτήρια.
 • Παροχή ειδικών υποτροφιών έπειτα από αιτήματα της Εκκλησίας.
 • Υποστήριξη Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων από τα έσοδα των εκδηλώσεών μας.
 • Δωρεάν διοργάνωση σεμιναρίων Επαγγελματικού Προσανατολισμού και χορήγηση test επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτική σε όλους τους νέους των περιοχών, που δραστηριοποιούμαστε.

Πέραν όλων των παραπάνω, αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες των καιρών και αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των μαθητών και των οικογενειών τους εδώ και δύο χρόνια συμμετέχουμε ενεργά στα Διαγνωστικά Τεστ της Ο.Ε.Φ.Ε. σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση ''Όλοι μαζί μπορούμε'' , παρέχοντας Υποτροφίες σε μαθητές Α' και Β' Λυκείου (σε συνδιασμό και με κοινωνικά - οικονομικά κριτήρια).

Ενώ τέλος, δεν παραλείπουμε εδώ και 36 χρόνια να παρέχουμε Υποτροφίες φοίτησης και σε μαθητές που θέλουν να σπουδάσουν αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, όντας πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

 • Άμεση ενημέρωση με e-mail για όλα τα θέματα που προκύπτουν, έτσι ώστε να υπάρχει γνώση για τα τρέχοντα ζητήματα και συζήτηση για τη διευθέτηση τους.
 • Τακτικές συναντήσεις ανασκόπησης, αξιολόγησης και βελτίωσης του Εκπαιδευτικού μας Έργου.
 • Δημιουργούμε ομαδικό κλίμα, με σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κοινού οράματος και συλλογικής δράσης.
 • Ερευνούμε τις ανάγκες των συνεργατών μας μέσα από ερωτηματολόγια ικανοποίησης και αξιοποιούμε τις προτάσεις τους.
 • Καθιέρωση Υπεύθυνου Εκπαίδευσης του Οργανισμού μας για τη συνεχή εκπαίδευση – ανάπτυξη των ικανοτήτων των ανθρώπων μας (εσωτερικά ή εξωτερικά επιμορφωτικά σεμινάρια).
 • Διοργάνωση εκδηλώσεων σύσφιξης και ανάπτυξης σχέσεων.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 • Δημιουργία οικολογικής συνείδησης στους μαθητές μας.
 • Συμμετοχή στην ανακύκλωση με την τοποθέτηση ειδικών κάδων ανακύκλωσης υλικών (χαρτιά, μπαταρίες, λάμπες, κ.λπ.).
 • Εκσυγχρονισμός των διδακτηρίων μας ώστε να συμμορφώνονται με τον νέο ενεργειακό αποδοτικό σχεδιασμό, που είναι φιλικός προς το περιβάλλον.

Αν κάτι πρέπει να μας χαρακτηρίζει στα χρόνια της κρίσης που ζούμε, είναι η αλληλεγγύη και η αλληλοστήριξη. Σε όλο αυτό το πολυεπίπεδο έργο που προσφέρουμε έχουμε την αμέριστη στήριξη και βοήθεια των Συνεργατών μας που εδώ και 36 χρόνια εργάζονται απρόσκοπτα με τον ίδιο στόχο και σκοπό. Την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών εκπαίδευσης σε όλους.

Ενωμένοι συνεχίζουμε, έχοντας την ανάγκη να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών, να εξελισσόμαστε συνεχώς και να δημιουργούμε όχι μόνο τους αυριανούς επιστήμονες, αλλά ολοκληρωμένες προσωπικότητες που θα σταθούν στην αυριανή κοινωνία και θα επιτύχουν. Σε αυτή τη διαδρομή σας θέλουμε όλους δίπλα μας, συνεργάτες και συνοδοιπόρους.

Ηλιούπολη

ΔΝαυαρίνου 12 (έναντι ΙΚΑ)
ΤΚ 16345, Ηλιούπολη

T2109923352 - 2109944396

F2109949851

Γλυφάδα

ΔΛ. Βουλιαγμένης 147 & Πραξιτέλους 2 (έναντι Αγίου Νικολάου)
ΤΚ 16674, Γλυφάδα

T2109680008

Αργυρούπολη

ΔΚύπρου 51
ΤΚ 16451, Αργυρούπολη

T2109941471

T2109935566


ΔΜ. Γερουλάνου 103
ΤΚ 16452, Αργυρούπολη

T2109911067

Search